Wordpress nedir


WordPress gündelik yazı tipografi geliştirmek için kod tek bir bit ve size el ve ayak parmaklarında güvenebilirsiniz daha az kullanıcı ile 2003 yılında başladı. O günden bu sitelerin milyonlarca kullanılan ve milyonlarca insan her gün onlarca tarafından görülen dünyanın en büyük kendi kendine barındırılan blogging aracı olarak büyümüştür.

Eğer belgelere kodun kendisinde, burada gördüğünüz her şey tarafından ve toplum için oluşturuldu. WordPress tüm üzerinde çalışıyor dünyada yüzlerce kişi var demektir bir açık kaynak projesi vardır. (En ticari platformlarda daha fazla.) Ayrıca herkes bir lisans ücreti ve diğer önemli özgürlüklerin bir dizi ödemeden kedinizin ana sayfasından bir Fortune 500 web sitesi için bir şey için kullanmak ücretsizdir demektir.

WordPress.org Hakkında
Bu sitede WordPress adlı bir yazılım komut dosyası indirip yükleyebilirsiniz. Bunun için minimum gereksinimleri ve biraz zaman uygun bir web barındırma gerekir. WordPress tamamen özelleştirilebilir ve hemen hemen herhangi bir şey için de kullanılabilir. Saniyeler içinde yeni ve ücretsiz WordPress tabanlı blog başladı, ama çeşitli yollarla değişir almak sağlar ve kendiniz indirip yüklemek WordPress daha az esnektir WordPress.com adlı bir hizmeti de vardır.

For You WordPress Kullanabilir neler
WordPress bir blog sistemi olarak başladı ama tam bir içerik yönetim sistemi olarak kullanılmak üzere gelişti ve çok daha fazlası eklentileri, widget'lar ve temalar binlerce, WordPress sadece sizin hayal gücünüzle sınırlıdır. (Ve teknoloji pirzola.)

Topluluk ile iletişime
Forumlar ve e-posta gibi çevrimiçi kaynaklara ek olarak WordPress ile yer almak için harika bir yol düzenledi, WordPress kullanıcıları toplamak ve eğitmek için tüm dünyada meydana ücretsiz veya düşük maliyetli olaylar bir WordCamp, katılmak ya da gönüllü olan listeler WordPress kullanıcıları tarafından. Web sitesine göz atın, size en yakın WordCamp olabilir.

A Little History
WordPress PHP ve MySQL üzerine inşa edilmiş ve GPLv2 (veya üstü) altında lisanslanan zarif, iyi mimari örneği kişisel yayın sistemi için bir arzu doğdu. Bu b2/cafelog resmi halefi olduğunu. WordPress taze bir yazılımdır, ancak kökleri ve gelişimi 2001'e kadar uzanmaktadır. Bu, bir olgun ve kararlı bir üründür. Biz kullanıcı deneyimi ve web standartlarına odaklanarak biz orada başka bir şey farklı bir araç oluşturabilirsiniz umuyoruz.

Bir bit için daha WordPress geçmişi hakkında kendi Kodeksi WordPress Wikipedia sayfası veya bu sayfayı kontrol edin.
Barbaros Kızılelma