Fireworks nedir


Fireworks nedir


Adobe® Fireworks® CS6 yazılımı, kod yazma işlemlerine gerek duyulmadan web siteleri ve mobil uygulamalar için etkileyici tasarımlar oluşturmanıza yardımcı olur. Yazılımı kullanarak popüler tablet ve akıllı telefonlar için oluşturulmuş vektör ve bit eşlem görüntüleri, taslaklar, 3B grafikler ve etkileşimli içerikler sunabilirsiniz.





Adobe Fireworks CS6 yazılımındaki en yeni özellikler


Web siteleri ve mobil uygulamalar için mükemmel tasarımlar oluşturmaya yönelik sektör lideri bu yazılımın en son sürümünde sunulan Yeni jQuery mobile temaları, Geliştirilmiş CSS desteği, Renklere daha hızlı erişim ve diğer özellikler ile ilgili daha fazla bilgi edinin.


Standart tabanlı web siteleri ve uygulamalara yönelik iş akışınızı kolaylaştırın


CSS Özellikler panelini kullanarak tasarımlarınızdan CSS3 kodu alın. Adobe Photoshop®, Illustrator® ve Dreamweaver® yazılımlarıyla sorunsuz entegrasyon sayesinde çalışmalarınızı kolaylaştırın.


Daha hızlı bir şekilde daha iyi ekran grafikleri oluşturun


Mac OS için geliştirilen yeniden çizim performansı ve Windows® 64 bit sistemler için geliştirilen bellek yönetimiyle üretkenliğinizi arttırın. Geliştirilmiş renk örneği özelliğiyle renkleri daha hızlı değiştirin.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Barbaros Kızılelma